Kompleti za kucno izbeljivanje zuba postali su veoma popularni u poslednje vreme jer mogu ponuditi pristupacno resenje za poboljsanje necijeg izgleda. Briga o izgledu jedan je od savremenih zahteva koji svi shvataju ozbiljno. Kljucna komponenta vaseg izgleda je osmeh, jer zdravi, beli zubi mogu biti velika prednost u linim odnosima ili uspehu u karijeri.

Prirodno, zubi su skloni da promene boju i da budu obojeni tokom vremena, posebno kada se upusti u navike kao sto su pusenje i ispijanje kafe; pricemu je inventar supstanci koje uticu na zube prilicno obiman.

Kompleti Beljenje Zuba (izbeljivanje zuba) mogu biti efikasan i ekonomican nacin vraccanja vaseg osmeha, bez troskova tretmana izbeljivanja tokom operacije.

Kuccni kompleti za izbeljivanje zuba


Izbeljivanje zuba kod kucce je lako i moze ga uraditi svako ko sledi uputstva. Rezultati vrhunskih kompleta za izbeljivanje su uporedivi sa tretmanom izbeljivanja tokom operacije. Oni mogu izuzetno poboljsati izgled zuba i pruziti vam povecanje samopouzdanja koje ide uz bolju percepciju vase slike o sebi.

Izbeljivanje zuba kod kucce vrsi se korisccenjem specijalnih kompleta za kucno izbeljivanje. Ovi kompleti oponasaju metod u operaciji pratecci slicne korake.


• Komplet ce u osnovi imati gel za izbeljivanje, posude za usta i detaljna uputstva. Gel za izbeljivanje se koristi za punjenje posuda za usta, koje se zatim postavljaju preko zuba. Poklopci za usta zapravo drze gel u stalnom kontaktu sa zubima.

• Napravljene posude za usta imaju mnogo bolji kontakt od generickih posuda za usta, cime se poveccava efikasnost izbeljivanja; takode, smanjujuci potencijalne iritacije od gela za izbeljivanje koji dodiruje desni.Gel za izbeljivanje za uklanjanje mrlja


Gel Beljenje Zuba (izbeljivanje zuba) najcesce je na bazi karbamid peroksida ili vodonik peroksida. Bezbedni nivoi, prema FDA, su na 15% i 6% koncentracije respektivno. Peroksid se razgraduje kada dođe u kontakt sa zubima i oslobada molekule kiseonika koji eliminisu mrlje.

Iako bi povrsina zuba mogla izgledati glatko, ona je zapravo prilicno porozna. Supstance za bojenje, ukljucujuci kafu i caj, ulaze u pore i mrlje zube. Molekuli kiseonika gela za izbeljivanje mogu da razbiju takve supstance koje obezbojavaju, da vrate belinu zuba.

Ova metoda se moze ubrzati upotrebom laserske svetlosti koja moze povecati brzinu i efikasnost gela za izbeljivanje, omoguccavajucci mu da oslobodi znacajnije kolicine kiseonika u zube.

Vrhunski kompleti za izbeljivanje na trzistu cesto imaju siguran nivo koncentracije svoje aktivne supstance, personalizovane posude za usta i lasersko svetlo za ubrzavanje procesa.

Donja granica


Koriscenje visokokvalitetnih kompleta za izbeljivanje koji su pravilno provereni i sertifikovani mora biti izbor za vraccanje uspesnog i lepog osmeha.